Service

Vi vet bedre enn de fleste at gaffeltrucker og annet utstyr i bevegelse er forutsetningen for effektiv logistikk og høy produktivitet. Hvis en maskin står stille på grunn av tekniske feil, vil den få merkbare praktiske og økonomiske konsekvenser. Nettopp dette faktum forplikter oss til å yte det beste når det gjelder forebyggende vedlikehold og service.

Vår serviceavdeling består av 8 kompetente serviceteknikere med lang erfaring innen lastebiler og maskiner. Våre servicebiler er godt utstyrt med verktøy og deler for å kunne gi kunden best mulig service.

Vi kan tilby de beste løsningene for kunden med følgende:

  • Årlig inspeksjon i henhold til forskrift
  • Service i henhold til produsentens anvisninger
  • Hydraulikkslangeverksted
  • Dekkpresse for montering av halvkompakte dekk
  • Dette betyr at det alltid er kompetent hjelp i nærheten hvis en maskin ikke fungerer som forutsatt. Som en selvfølge inneholder hver servicebil også et komplett lager av de vanligste reservedelene samt moderne diagnostiske verktøy.

Organisasjonen vår styres fra vårt hovedkontor. Moderne verktøy som online tidsregistrering og rapportering, samt GPS-kontroll av servicebilene er med på å sikre presis oversikt, rask respons og effektivt arbeid.

Serviceavtale eller tjeneste etter behov:

Vi tilbyr et bredt spekter av alternativer: Du kan f.eks. inngå en skreddersydd avtale om service og vedlikehold av selskapets maskiner eller bestille service etter behov.