Service

Gaffeltrucker og annet utstyr er forutsetningen for logistikk og produktivitet. En teknisk feil kan få merkbare praktiske og økonomiske konsekvenser. Nettopp dette faktum forplikter oss til å yte det beste når det gjelder forebyggende vedlikehold og service. Vår serviceavdeling består av 6 kompetente serviceteknikere med lang erfaring innen lastebiler og maskiner. Våre servicebiler er godt utstyrt med verktøy og deler for å kunne gi kunden best mulig service. Organisasjonen vår styres fra vårt hovedkontor. Moderne verktøy som online tidsregistrering og rapportering, samt GPS-kontroll av servicebilene er med på å sikre presis oversikt, rask respons og effektivt arbeid.
Vi kan tilby de beste løsningene for kunden med følgende:

  • Årlig inspeksjon i henhold til forskrift
  • Service i henhold til produsentens anvisninger
  • Hydraulikkslangeverksted
  • Dekkpresse for montering av halvkompakte dekk
  • Dette betyr at det alltid er kompetent hjelp i nærheten hvis en maskin ikke fungerer som forutsatt. Som en selvfølge inneholder hver servicebil også et komplett lager av de vanligste reservedelene samt moderne diagnostiske verktøy.

Serviceavtale eller tjeneste etter behov: Vi tilbyr et bredt spekter av alternativer: Du kan f.eks. inngå en skreddersydd avtale om service og vedlikehold av selskapets maskiner eller bestille service etter behov.

Originale reservedeler, levert på rett sted og til avtalt tid

Vårt delelager skaffer deler til de aller fleste truckmerker. Vi har 5000 deler fordelt på vårt 250 m2 reservedelslager. Vi er on-line med Hysters sentrallager i Nijmegen og vi er eksperter når det gjelder reservedeler til Hyster gaffeltrucker og relaterte produkter. Med omkring 20.000 forskjellige varenummer er vi optimalt forberedt på at løse alle tenkelige oppgaver vedrørende nye og eldre versjoner af Hyster, MOL, Carer, Utilev, Dulevo samt de mange forskjellige brukte truckmerker, som vi leverer.

Kompetente medarbeidere og et effektivt lager- og logistikksystem sikrer at deler som blir bestilt innen kl 16.00 leveres dagen etter til vårt anlegg i Fredrikstad eller direkte til servicetekniker eller kunde. Vi betjener til sammen 600 aktive kunder, derfor har vi også solid kompetanse og kjennskap til reservedeler til alle andre truckfabrikater. Uansett om det er filter, batterier, smøremidler, dekk, hjul, gafler, kjeder eller andre maskindeler, så finner du alltid en hurtig og grei løsning hos oss.

Bjørnar Henriksen
Leder service
Telefon: + 47 95 76 71 74
E-mail: bjornar@quick-truckservice.no

Patrick Nordli
Service-Reparasjoner
Telefon: + 47 90 96 25 55

Christopher Juelsen
Serviceleder
Telefon: + 47 48 15 32 59

Sven Inge Weum
Service-Reparasjoner
Telefon: + 47 45 80 72 83
Thomas Iversen
Service-Reparasjoner
Telefon: + 47 99 79 55 74
Mats Åsberg
Service-Reparasjoner
Telefon: + 47 400 90 476
Tore-Kristian Huth
Service-Reparasjoner
Telefon: + 47 90 54 33 03