RS45-46 45000-46000kg

Det ypperste i fleksibilitet og effektivitet i containerhåndtering

Hysters reachstacker er tilgjengelig for både konvensjonell containerhåndtering og kombinasjonshåndtering. Modellene stabler opptil 6 containere i høyden og 3 containere i dybden. Maskinen er bygget for å sikre maksimal plassutnyttelse i containerterminaler og fungerer overbevisende på grunn av hastighet og allsidighet.

Serien kommer med en ren, moderne og veldig drivstoffbesparende common-rail dieselmotor, oljekjølte skivebremser, robust drivaksel og automatisk elektronisk styrt girkasse. Hyster er den første produsenten som introduserer intelligent dimensjonering og bruker en toppmoderne 9-liters motor som gir drivstoffbesparelser på opptil 20%. Produktet gir en utmerket kombinasjon av høy produktivitet, pålitelighet og driftsøkonomi.

  • Oljebremsebremser og elektronisk fastholdelse på nøkkelkomponenter sørger for effektiv drift til lave kostnader.
  • Hysters Vista-førerhuset tilbyr en rekke ergonomiske fordeler, inkludert god sikt og sikt under alle arbeidsforhold.
  • Hydraulikksystemet har variable pumper og er ekstremt effektivt. Systemet "Power On Demand" og "Two speed lift" leverer klasseledende løftehastigheter.
  • Om nødvendig leveres stableren med utvidet akselavstand for å sikre stabilitet med de tyngste løftene i høye høyder. Løfteåket har maksimal bevegelse både vertikalt og diagonalt.
  • Det er enkel og uhindret tilgang til alle hovedkomponentene, noe som sikrer enkel og rask service på rekkevidden.
  • Modellserien kommer med Cummins Stage IIIB dieselmotorer som har eksosresirkulering (EGR). Dette systemet kombinert med de moderne common rail-motorene gir mye renere forbrenning.
  • Cummins tilbyr også et toppmoderne partikkelfiltersystem.