Alsidig og god til høye løft med god stabilitet og kontroll

Den nye Hyster® Cold Store Cab Reach Truck er designet for å fungere i ulik operasjoner og løfte til store høyder, med utmerket stabilitet, sikt, manøvrerbarhet og kontroll. Den helt nye Reach Truck er bygget med Hyster kvalitetsmerke: tøff, intelligent, pålitelig og effektiv.

Kjøleromsshytta er fullintegrert og erstatter standard beskyttelse. Dørstolpens underside er montert på støtfangeren, og alle tilleggsdelene er montert som en del av førerhusenheten for å maksimere plassen i førerhuset.

Hytta er designet med tanke på førerkomfort. Dørdekslene er dannet rundt varmeren slik at når døren er lukket, passer varmeren nøyaktig inn i dørstokken; gir maksimal plass til førerens føtter.

Kjølerombryterne og intercom er lett tilgjengelig for operatøren, da de er plassert på høyre frontkolonne. Intercom lar operatøren kommunisere uten å åpne døren og derfor beholde varmen.

Justerbare luftkanaler er plassert i døren for å tillate luftsirkulasjon og oppvarming av kabinen. Det oppvarmede skjermalternativet anbefales for inn / ut-operasjoner, for å stoppe frosting av skjermen.

En standard 2kW varmeapparat er montert i døren, og 3 ekstra 300 W minivarmere er montert på masten på trucken, slik at hytta kan opprettholde en behagelig 15 ° C ved en omgivelsestemperatur på -30 ° C.

Følgende skjermalternativer er tilgjengelige:

  • Glass
  • Glass, oppvarmet
  • Polykarbonat
  • Polykarbonat, oppvarmet
  • Vær oppmerksom på at takskjermen alltid er polykarbonat.
  • Hytta og alle komponentene er konstruert slik at føreren kan arbeide samtidig i omgivelser og frysemiljøer ved temperaturer så lave som -35 ° C i korte perioder og -30 ° C for fullskift.

Kabinedøren er robust med fuktet åpning og lukking, og det er montert en forsterket støtfanger for å gi ekstra beskyttelse mot potensiell skade.

Dørhåndtaket på utsiden gir godt grep for føreren, selv når du bruker hansker. Håndtaket krever minimal innsats for å åpne og åpningsknappen er integrert i håndtaket. Dørhåndtaket på innsiden av døren er plassert midt på døren og lar føreren enkelt lukke døren når den sitter.