Om Quick

Quick Truckservice AS startet i 2007 som en servicebedrift. Siden den gang har Quick utviklet seg til å bli  et salg og service bedrift som dekker hele landet. 

Kjennetegnet til Quick er den gode servicen og service oppfølgingen. Våre dedikerte  serviceteknikere har spesialisering innen trucker, masseforflytning og lifter.

I vårt verksted i Fredrikstad på 1000 m2 er utstyrt med de nødvendige instalasjoner slik at vi kan utføre en god jobb i henhold HMS. Vår vaskehall for trailere og lastebiler. Vårt delelager skaffer deler til de aller fleste merker, med vårt eget hydraulikkslange verksted, dekkpresse og spesialkompetanse innen mekanikk kan vi utføre de fleste typer reparasjoner. 

Fra 2021 er Quick importør til Norge av Yale trucker. Yale er 4de største truck produsenten på verdensbasis, med salg og service i alle verdensdeler.

Vår daglige leder Bjørnar Henriksen har en lang og bred erfaring fra Truck og maskiner. Han startet som 16 åring som mekaniker og har gått gradene opp til i dag hvor han leder et spennende firma i utvikling. Våre avdelinger dekker Viken, Vestfold og Oslo.