Nye maskiner til alle typer interntransport og logistikk

Gaffeltruck - lift - terminaltrekker - gulvvasker - sidelaster - feiemaskin

Quick Truckservice importerer og forhandler en rekke av verdens ledende merker innenfor godshåndtering, lagerdrift, renhold og intern transport.
Våre kunder får ikke bare en gaffeltruck eller en løftemaskin, men en totalpakke. Vi bestreber oss for å kunne finne gode løsninger i kjøpsfasen fram til til overlevering av løsning.

Vår service som er av den beste og rimeligste i klassen er heller ikke å forakte når kunden skal ta et valg. For å kunne tilby våre kunder best utvalg av maskiner til interntransport og gaffeltrucker har vi 5 meget bra kvalitetsmerker:

Yale: 

Vårt hovedmerke som dekker det meste av kundens behov 

  • Elektriske 3 hulinger og 4 hjulinger gaffeltrucker med løftekapasitet 1,5 til 16 tonn
  • Diesel/propan/LPG/Dual Fuel gaffeltrucker fra 1,5 til 42 tonn 
  • Internmaskiner

Utvalget omfatter Yales unikt brede sortiment av lagermaskiner, gaffeltrucker og container-trucker.

Supplerende hertil importerer og forhandler vi MOL terminaltraktorer, JCB lifte, Carer mellemstore og store el-gaffeltrucker fra 6-25 tons, Dulevo feiemaskiner, sidelæssere og 4-vejs truck fra Bulmor.

Det brede utvalg av produkter sikrer at vi kan dekke ethvert behov og enhver utfordring – fra smidig pallehåndtering til effektiv transport av containere og stort gods inntil mer end 100 tonn.

Sany:

SANY er produsent av anleggsmaskiner, godshåndteringsutstyr og havnekraner med leveranser til hele verden. Vi kan tilby norske kunder alt fra gravemaskiner, hjullastere, materialhandlere, gaffeltrucker, reachstackers og empty containerhandlers!

Mol:

Mol produserer terminaltraktorer med meget god kvalitet. Her kan man velge mellom et utall modeller som dekker det meste innen interntransport. Roro traktorer med 4x4 eler 2x4. Førerhus med god ergonomi og visibilitet på første klasse.

Comac og Dulevo: 

Der det er behov for en renholdsmaskin som kan takle tøffe utfordringer. Kvalitetsmaskiner fra Europas ledende produsent egnet til alt fra kontor landskap til tung industri.

Spesialløsninger:

Gjennom årene har vi bygget erfaring med å kundetilpasse maskiner til særlige behov. Noen ganger er det snakk om enkle tilpasninger, andre ganger endringer av både konstruksjon og oppbygning. Denne markedsledende fleksibilitet og knowhow sikrer at vi kan levere maskiner skreddersydd til enhver mulig opgave.