En kompakt løsning til de tyngste løft

Det siste skuddet på stammen er ideelt tilpasset oppgaver med montert eller integrert enhet. Det kan for eksempel være papirrull eller papirballeklemme, rotator for resirkulering og resirkulering eller annet spesifikt utstyr. Hysters små ytre dimensjoner gjør den ideell i alle situasjoner.

Serien leveres med både diesel- og bensinmotor. Dieselmotoren er en moderne og miljøvennlig Kubota 3,8 liter med common-rail og bensinmotoren er en 4,3 liters GM gassmotor med elektronisk kontroll. Serien er standard med 3-trinns girkasse og oljekjølte skivebremser. Som et alternativ kan serien spesifiseres som en forhånds + modell og en rekke andre alternativer. Tanken er at den enkelte lastebilen kan tilpasses individuelle ønsker og behov.

Den innebygde datamaskinen muliggjør individuelle innstillinger av truckens kjørestil, slik at enhver oppgave kan løses optimalt. Den elektroniske DuraMatch-transmisjonen styrer truckens bremsing og bidrar dermed til å spare drivstoff og forlenge levetiden til bremsene og dekkene.

CANbus kommunikasjonssystem styrer truckens elektroniske komponenter og sørger for stabil drift. Førerhuset gir enkel tilgang for føreren, og er en ergonomisk korrekt arbeidsplass som gir god sikt til alle sider. Alle komponenter er lett tilgjengelige i forhold til service på gaffeltrucken.