En kompakt og pålitelig gaffeltruck med styrke til å håndtere de tøffeste oppdrag

Den mest kompakte IC-gaffeltruckserien i Yale-serien er VX 1.6-2.0 designet for krevende bruk både innendørs og utendørs, noe som resulterer i lave totalkostnader.

Tilgjengelig med Fortens eller Fortens Advance-konfigurasjoner og en 2,6 l diesel- eller 2,0 l LPG-motor. Dette er robuste og pålitelige gaffeltrucker som passer til den mest intense døgnåpne logistikk- og distribusjonsoperasjonen.

Høydepunkter i Yale VX 1.6-2.0FT diesel- og LPG-motvektstruck:

 • Et robust chassis og mastdesign med høy styrke optimaliserer kapasitetsretensjon ved høye løfter med utmerket sikt og stivhet
 • Velg enten elektronisk Powershift- eller DuraMatch-transmisjon:
  - Standard Fortens-modell har en elektronisk Powershift-overføring
  - Fortens Advance-modellene er utstyrt med DuraMatch ™ -overføring, som styrer bremsing og retningsendringer, noe som bidrar til å forlenge bremsens og dekkets levetid og forhindrer slitasje på transmisjonen.
 • Alle drivlinjer styres, beskyttes og administreres av den innebygde industrielle Pacesetter VSM datamaskin innebygde datamaskinen med et CANbus kommunikasjonsnettverk. Dette systemet tillater justering av truckens ytelse, i tillegg til overvåking av nøkkelfunksjoner som muliggjør rask og enkel diagnostikk, minimerer reparasjonstid og unødvendig utskifting av deler.
 • Den fullisolerte drivlinjen bruker elastomerfester for å minimere støy og vibrasjoner under utfordrende operasjoner, og den fullstendige flytende utformingen av drivakselen øker avhengighet og pålitelighet for lengre levetid.
 • Problemfri hydrauliske systemer med lekkasjesikre O-ring tetningsbraketter forbedrer påliteligheten og ikke-mekaniske Hall-Effect sensorer og brytere er designet for å overleve truckens levetid
 • Den vedlikeholdsfrie Hyster stabilitetsmekanismen (HSM) forbedrer sidestabiliteten uten å gå på kompromiss med kjøring på ujevne underlag.
 • Et innovativt førerromsdesign gir enkel tilgang til føreren, utmerket allsidig sikt og praktisk plassert drift
 • Komplett tilgang til hette-motvekt bidrar til raskt og effektivt vedlikehold. Forenklet utforming av ledninger og hydraulikk gir større tilgang til komponenter, noe som reduserer servicetiden for ikke-planlagte reparasjoner og regelmessig vedlikehold
 • For å matche ytelsen til applikasjonen, finnes det en rekke alternativer, inkludert avanserte hydrauliske systemer og opsjoner for kjølesystemer
Modell Lasteevne (kg) Tyngdepunkts-avstand (mm) Løftehøyde (mm) Motor Transmisjon
1.6FT Fortens 1600 500 5500 Yanmar 2.6L Diesel / PSI 2.0L LPG Electronic Powershift 1-speed
1.8FT Fortens 1800 500 5500 Yanmar 2.6L Diesel / PSI 2.0L LPG Electronic Powershift 1-speed
2.0FTS Fortens 2000 500 5500 Yanmar 2.6L Diesel / PSI 2.0L LPG Electronic Powershift 1-speed
1.6FT Fortens Advance 1600 500 5500 Yanmar 2.6L Diesel / PSI 2.0L LPG DuraMatch™ 1-speed
1.8FT Fortens Advance 1800 500 5500 Yanmar 2.6L Diesel / PSI 2.0L LPG DuraMatch™ 1-speed
2.0FTS Fortens Advance 2000 500 5500 Yanmar 2.6L Diesel / PSI 2.0L LPG DuraMatch™ 1-speed