Faresin teleskoplastere

Kontroll, presisjon og manøvreringsevne: Dette er de grunnleggende kravene for å løfte og flytte ethvert materiale lettere. Faresin teleskoplastere tilbyr modeller som kan tilby den riktige løsningen for alle typer arbeid. Bomlengdene varierer fra 6 til 17 meter og løftekapasiteten fra 2,6 til 7 tonn. Faresin utstyrer hver modell i en rekke konfigurasjoner, som er forskjellige når det gjelder ytelse og alternativer, men sikrer maksimal komfort og effektivitet.

Faresin teleskoplastere er egnet for både landbruks- og industri- eller anleggsbruk. De tillater lett løfting, transport og plassering av enhver last, og de kan brukes til å flytte lett i miljøer med begrenset plass. En teleskoplaster er mer manøvrerbar enn en klassisk traktor med frontløft, og sikten er bedre. En annen fordel med teleskoplastere er deres allsidighet, takket være antall tilgjengelige tilbehør som gafler, bøtter, kroker, gripere, kurv og mye mer.

En teleskoplaster kan brukes til ulike formål på en gård, fra å håndtere korn til å distribuere det til fôr til husdyr. Den kan være nyttig i rengjøring av stall, for flytting av høyballer med balleklemmen og til å bære tung last ved hjelp av gaflene. Når de brukes i hagebruk, er de ideelle for flytting i mer begrensede områder. De brukes også til høsting og lagring av grønnsaker eller til flytting av gjødsel og potteplanter, eller til generelt vedlikeholdsarbeid.Teleskoplastere er også svært nyttige i byggebransjen, takket være deres fleksibilitet. De kan være svært høye (17 meter) og ha høy kapasitet (7 tonn) og kan være nyttige for løft og håndtering av byggematerialer. En Faresin teleskoplaster kan brukes som kran for å løfte tunge laster, som skuffe for å håndtere grus eller sand osv.Teleskoplastere er også viktige for logistikken, spesielt hvis de er utstyrt med elektrisk motor slik at de også kan jobbe i lukkede varehus. Håndtering av varer på et lager blir enklere med en Faresin teleskoplaster, takket være dens gode manøvrerbarhet, utmerkede sikt, komfortable hytter for lange arbeidsdager. Den har også en stillegående elektrisk motor og høy lastekapasitet.

Utvalget av Faresin teleskoplastere inkluderer modeller for alle behov og inkluderer også Full Electric-modeller, som bidrar til reduksjon av Co2-utslipp til atmosfæren for å redusere miljøpåvirkningen.