Dulevo fejemaskiner

Ideen bak Dulevo kom til i 1976 takket være en gruppe innovative teknikere som designer og bygger den første prototypen på den industrielle feieren "120". Feieren ble en øyeblikkelig suksess, og derfor starter Dulevo-fabrikken i en liten garasje i Parma, der også feieren "90" blir unnfanget og produsert i løpet av det første året. Siden den gang har det gått sterkt da hele Europa ser de smarte italienske innovative feie- / sugemaskiner.

I dag er Dulevo i mer enn 70 land og blant de 5 markedsledende selskapene innen feiemaskiner, både innendørs og utendørs for industrien.

Selskapets hovedkvarter i Parma er nå en 20 000 m2 høyteknologisk avansert fabrikk. Fokuset er på å utvikle nye typer maskiner for stadig å møte kundenes ønsker og krav. Miljøhensyn er gode, og med utviklingen av et helt nytt mekanisk / suge / filter feiesystem har Dulevo-maskinene nå redusert støy og støv betydelig. GORE @ gruppen har sammen med Dulevo utviklet et helt nytt støvfilter, noe som betyr enda bedre standarder for bransjen.

Dulevo-nettstedet har mer info om industrielle feie/sugemaskiner.

Brosjyrer og datablader

Dulevo 75 brosjyre

Dulevo 90 brosjyre

Dulevo 100 brosjyre

Dulevo 120 brosjyre

Dulevo 1100-1300 brosjyre

Dulevo Spark brosjyre