OM CASE MASKINER

KVALITET

CASE Construction Equipment er bygget på prinsippet om at det enkle er alltid det beste. Utstyret er en utvikling av finjusterte produkter designet for å løse virkelige utfordringer. Hver kundeopplevelse begynner og slutter med støtte fra mennesker i et selskap med en arv av sterke verdier og gjennomsyret av mer enn 175 års kunnskap. Ettersom virksomheten din blir stadig mer kompleks og konkurransedyktig, kan CASE gi deg allsidige, produktive maskiner og pålitelig støtte slik at du kan bruke tid på det som betyr mest – å drive virksomheten din. For CASE er Experts for the Real World mer enn et slagord – det er et samlingsrop. Det er derfor kundene stoler på CASE.

ARVEN

Den 175-årige historien til CASE Construction Equipment er en kilde til stor stolthet og engasjement. Selskapet dukket opp på slutten av det nittende århundre og ble dannet rundt den innovative og praktiske funksjonen til J.I. CASE innen dampmaskiner. I løpet av de påfølgende tiårene begynte selskapet å være banebrytende for utstyr for veibygging og bidro på den måten til å 'bane verden'. Ved begynnelsen av det tidlige tjuende århundre hadde CASE etablert seg som den ledende produsenten av anleggsutstyr. CASE fortsetter å vokse og blomstre, og fortsetter å bygge vår virksomhet, vårt rykte og verden vi lever i.

VERDIER OG VISJON

Du kan være stolt av navnet på CASE-maskinen din. Den er støttet av mer enn et århundre med produktivitet og ytelse. CASE Construction Equipment og din CASE-distributør er her for deg, ikke bare når du kjøper maskinen, men også etter at du har brukt 1 000 eller 10 000 timer på den. Mer enn det, du kan stole på CASE og din CASE-forhandler for den ultimate eierskapsopplevelsen – produktivt utstyr, ekspertråd, fleksibel finansiering, ekte CASE-deler og rask service.

KUNDEFOKUS

CASE tar kundene på alvor – faktisk så seriøst at man inviterer utstyrsbrukere til å delta i å definere og forbedre nye produkter. Vi kaller dette kundedrevet  produktdefinisjonsprosess (CDPD). CASE invitere også konkurrerende kunder i CDPD-prosjekter for å hjelpe oss bedre å forstå deres behov, og samarbeider med oss ​​for å utvikle og teste nye modeller som svarer til disse behovene. Kundeinnspill har ledet forbedringer i servicevennlighet, sikt, stabilitet, kraft, enkel transport, lengre tid mellom påfylling, støyreduksjon og start i kaldt vær, bare for å nevne noen.