Ny generasjon elektriske trucker i 6-32 tonn

Carer er med rette ansett som en av pionerene innen utvikling og produksjon av elektriske trucker for krevende og tunge løft. Carer investerer årlig store summer i kontinuerlig produktutvikling med sikte på å skape innovative, godt kjørende og pålitelige elektriske maskiner - som alle produseres på selskapets moderne fabrikk i Cotignola i Nord-Italia.

Carer produserer høytytende elektriske trucker som takket være sterke komponenter og kompakte konstruksjonsdimensjoner er i stand til å erstatte motorbiler i nesten alle mulige bruksområder. Både elektriske motorer og batterikonfigurasjoner er valgt med fokus på høy ytelse, lang driftstid og effektiv varebevegelse. Der mange konkurrenter nøyer seg med et 80 volt system og blir tvunget til å hyppige batteribytte, kjører Carer med 96 eller 120 volt elektrisk system og generelt større batterier som sikrer en markedsledende effektivitet og driftstid.

Felles for alle Carer-modeller er komponenter av høy kvalitet i motorer, aksler, kontroller og løftemaster, noe som sikrer problemfri drift og lave driftskostnader. En Carer-truck er bygget i høy kvalitet og er dermed ikke en billig truck, men den høye kvaliteten sørger for en billig og problemfri drift under kundens eierskap. Intelligente diagnosesystemer og logiske parametriske innstillingsmuligheter sikrer at vi kan tilpasse trucken til de spesifikke ønskene og behovene til den enkelte sjåfør.

Miljøvennlig vareflyt

Carers utvalg av elektriske gaffeltrucker er utviklet for å sikre maksimal miljøvennlighet når du transporterer tungt gods. En moderne elektrisk truck har ingen utslipp. En ytterligere viktig parameter er at elektrisk drift er betydelig mer økonomisk enn drivstoffdrevne trucker, så bruken av elektriske trucker kommer også selskapene til gode. Så god driftsøkonomi kan enkelt kombineres med miljøvennlig logistikkhåndtering - selv i tunge tonnasjer.

Et 2-delt batterisystem med lett tilgang til understellet på begge sider betyr at du med bytte av flere lag kan bytte batteri i løpet av få minutter, og dermed kjøre intensivt 24-7-365 uten begrensninger.

Høy produktivitet
Carer elektriske trucker er generelt utviklet og bygget for intensiv drift. Maskinene har høy ytelse og er tilgjengelige i en rekke varianter. En av Carers spesialiteter er kompakte elektriske trucker, som når det gjelder bredde og lengde er betydelig mer plassbesparende enn vanlige gaffeltrucker. Det i tillegg til et banebrytende program for løftemaster fra 3 til 9,5 meter løftehøyde betyr maksimal utnyttelse av de kvadratmeter bedriften din har til rådighet.

Stort produktspekter
Kraftig, kompakt, pålitelig og pålitelig elektrisk truck med kapasitet på opptil 25 tonn. Carer er markedets eneste produsent av elektriske trucker som dekker løftekapasitet fra 4,5 - 25 tonn med moderne AC-elektrisk drift, og produserer også elektriske trucker opp til 12 tonn kapasitet som kan kjøre inn i containere og håndtere varer uten utslipp.

F-serien - ekstremt kompakte konstruksjonsmål, komfortabel og høy ytelse
Løftekapasitet fra 1600 kg til 8000 kg (80 volt og 96 volt)

Z-serien - Den mest kompakte elektriske tunge trucken på markedet. Høy ledende posisjon for maksimal sikt og sikkerhet
Løftekapasitet fra 2500 kg til 15 000 kg (96 volt og 120 volt)

R-serien - Elektrisk tung truck for effektiv godshåndtering både innendørs og utendørs
Løftekapasitet fra 4500 kg til 16 000 kg (80 volt og 120 volt)

K-serien - markedets bredeste utvalg av elektriske trucker for kjøring i 20 ”og 40” containere
Løftekapasitet fra 4500 kg til 12000 kg (80 volt og 96 volt)

A Serie - Ny innovativ Carer A Series for krevende brukere
Løftekapasitet fra 8000 kg til 10000 kg (96 volt)

Carers nye og banebrytende A-serie høyytelses elektriske trucker bygges med en løftekapasitet fra 8 til 10 tonn. Maskinen drives av en trio av moderne og høytytende vekselstrømsmotorer: To 15 KW vekselstrømsmotorer og en vekselstrømsmotor med hele 52 kW. Motorene roterer med opptil 5400 o / min og har mye dreiemoment, noe som gir en kjørehastighet på hele 20 km / t. Resultatet er overlegen ytelse som setter standarden for elektriske trucker i klassen 8-10 tonn.  Maskinen drives av et 96 volt batteri som sitter bak en elegant hengslet dør på begge sider. Batteriet kan dermed enkelt og raskt skiftes ut gjennom chassisiden. Maskinen er utviklet fra starten med en førerhus i fin design og høy kvalitet. Hytta er flytende hengende på gummihylser i alle fire hjørner, noe som isolerer støy og vibrasjoner fra kjøre- og løftemotorer til et minimum. Ergonomien til kabinen er utmerket, og masteprogrammet er utviklet i tett samarbeid med lastebilsjåfører i hele Europa - med tanke på maksimal klaring og sikkerhet.