Østerrikske sidelastere av høy kvalitet fra Bulmor

Bulmor er en østerriksk produsent av høykvalitets sidelastere og 4-veis gaffeltrucker. En sidelaster fra Bulmor brukes spesielt på sagbruk, i tømmerlastere, i metallindustrien og andre steder der det er behov for å flytte lange varer. Sidelastere gir ofte en stor fordel ved å utføre oppgaver i de bransjene der store eller lange gjenstander håndteres. Vi gir deg gjerne råd om de forskjellige fordelene og hvilken lastebil som vil effektivisere og lette arbeidsoppgavene i ditt firma.

En sidelaster kan være et godt og plassoptimaliserende valg for mange selskaper. Spesielt hvis selskapet håndterer store eller plasskrevende komponenter. Bulmor fungerer i utgangspunktet med fire forskjellige typer sidelastere, men flere av modellene kan modifiseres etter individuelle behov.

Bullmor Sidelæsser

Allsidig produktserie med sidelastere for alle behov

1. Sidelaster med diesel- eller bensinmotor

Sidelastere er godt egnet for kjøring både utendørs og innendørs. De er pålitelige og de forskjellige modellene dekker et løftespekter på opptil 20 tonn. Løftehøyden kan være opptil 8 meter.

2. Sidelaster med elektrisk motor

Elektriske sidelastere er egnet for kjøring både ute og inne og har en veldig stille drift og uten utslipp. Det er fokus på den miljøvennlige løsningen her. Elektriske sidelastere kan løfte opptil 8 tonn og fås med samme løftehøyde som de dieseldrevne sidelasterne.

3. 4-veis truck

Denne typen trucker er ekstremt plassbesparende og kan derfor, under de rette forholdene, bety en stor optimalisering av lagringsplassen. Trucken kan i motsetning til vanlige gaffeltrucker kjøre veldig enkelt i alle retninger og kan derfor bli en uunnværlig del av den interne logistikken.

4. Heavy Line sidelaster

Heavy Line er designet for et hardt og utfordrende arbeidsmiljø i tung industri. Modellen er basert på diesel-sidelaster, men har en rekke komponenter designet for et mer utfordrende kjøremiljø. Løftekapasitet opptil 20 tonn.

Vi kan gi deg råd om dine spesifikke behov i forbindelse med kjøp av en sidelaster.

Kontakt oss gjerne for profesjonell rådgivning, aksjestatus, kjøp, salg og leie, en uforpliktende samtale eller muligheter for finansiering.